Starters begeleiding - transformatie praktijk

Voor wie graag een praktijk - opleidingscentrum wil starten en graag hierin - praktisch - begeleid wil worden.

Wanneer je voor een kantelpunt staat in je praktijk/centrum en voelt dat het tijd is voor een transformatie.

1ste sessie: 2u30

  • We kijken naar wat je graag wil neerzetten, wil uitdragen. We kijken naar je wat je droom is, je buikgevoel en ook wat er - diep - in jouw aanwezig is. Dit gebeurd in een helder gesprek waar ik niet alleen luister naar wat je verteld maar ook wat je Gidsen en Ziel aanreiken aan informatie.
  • De boodschappen van een Channeling met je Ziel worden uitgewerkt en kunnen uitgebreid worden met vragen die je hebt, deze worden meegenomen in de Channeling.
  • Alles wordt besproken en hieruit vloeit een stappenplan.
  • We maken in een meditatie een reis door de diepere lagen van je bewustzijn, zo ontstaat er een sterker contact met je Ziel zodat je haar roep duidelijker hoort. De symbolen die je ze doorgeeft via deze meditatie worden verklaard. Deze meditatie kan je thuis zo vaak doen als je voelt dat nodig is.

2de sessie: 1u30

Hierin bespreken we je ervaring met je vorige sessie, de stappen die je uitgevoerd hebt en de meditaties die je gedaan hebt. Je valkuilen komen hier ook aan bod, hoe je ermee kan omgaan in de sessies /lessen die je gaat geven.

We bespreken het plannen van je eerste sessies en hoe deze kan verlopen.

3de sessie: 1u30

Bespreking van je eerste sessie(s) Wat is je ervaring, wat zijn je vragen, angsten, bedenkingen?

Tijdens deze sessie een korte Zielsreading zoals in de 1ste sessie en een meditatie.

Bijdrage 280€ voor het traject.

Inschrijving

Heb je interesse, wens je meer info of wil je rechtstreeks inschrijven? Ga naar het contactformulier en vermeld de naam van de activiteit waarover het gaat.