header

Sonja

Sonja Vervoort

Opgroeiend op een voormalige boerderij waar het leven veel langzamer verloopt dan in drukke steden had voor mij de ideale plaats kunnen zijn met mijn gevoeligheid. Ik was een nieuwsgierig kind, vooral naar het waarom van het leven. De opvoeding verliep anders en maakte dat ik heel jong heel wat levenslessen op mijn bord kreeg. Mijn pad was erg hobbelig, intens en verwarrend.

Als alleenstaande mama van 2 dochters en een zoon met een ernstige handicap, kreeg ik weer grote uitdagingen op mijn pad. Iets in mij leidde me waardoor ik beslissingen nam die niet altijd begrepen werden. Toch kwam het meer dan goed… Later zou blijken dat ik al die tijd mijn intuïtie volgde, een stem die ik vertrouwde en waarvan ik diep vanbinnen wist dat ik ze volgen moest.

Helder zijn, helderziend, een groot deel van mijn jonge leven was het aanwezig zonder dat ik me daar bewust van was.

Vanaf dat punt werd ik meegenomen op een pad waarvan ik in eerste instantie nooit had kunnen vermoeden waar het naartoe zou leiden. Zo ging ik op advies boeken lezen en kaartleggen na een artikel gelezen te hebben in de flair waarin kaartjes zaten. Hoe bizar kan het zijn… Erin geloven deed ik namelijk niet… 

Er kwamen meer en meer mensen voor advies dus ik ging door. Er kwamen beelden en de verwarring nam toe, dus ik ging op zoek naar hulp.

Jef Vangenechten

Ik ontmoette Jef Vangenechten

Ik leerde dat ik geleefd had in een soort waas en werd me bewust van de betekenis van het leven, mijn leven.  Ik leerde  me af te stemmen op de niet-zichtbare wereld en hoe ik mensen met deze inzichten, het helderzien, kon begeleiden.

Een opleiding in de psychologie gaf me inzicht in mijn denken en in mijn patronen. Later volgden heel wat opleiding die me dichter en dichter bij mezelf bracht. Ik leerde werken met de energieën die ik zag en samenwerken met de Gidsen, hoe ik structuur kon brengen in de readings en zoveel meer. 

Wanneer ik terug kijk op dit pad denk ik regelmatig: een bizarre maar prachtige weg. Het besef ik dat ik een Wegwijzer ben die mensen helpt in contact te komen met hun intuïtie zodat ze zelf kunnen kiezen voor hun leven, hoe ze hun weg kunnen bewandelen.

Het was geen makkelijk pad om te leren begrijpen wat het contact met de niet-zichtbare wereld me vertelde. Er is nog zoveel te ontdekken, maar ik heb geleerd het te laten ontstaan, het de vrijheid te geven om te groeien. Ik voel en handel, mijn intuïtie wijst me de weg.

Opleidingen:

Het leven zelf – Psychologie  – Contact met de Bron – Alfa Trainer  –  Angel Light Reader – Werken met dromen en vertalen – gedurende 7  jaar werd ik persoonlijk opgeleid om mijn heldere talenten te combineren door Jef Vangenechten – Begeleide meditaties – Over chakra's, de Mens en een universele visie

Onststaan trainingscentrum

Het heeft heel wat tijd gevraagd om te voelen waar mijn Ziel me naartoe leidde. Langzaam maar zeker begon het idee te groeien om een trainingscentrum te starten waar lesgeven centraal zou staan.

Lees meer