header

Ontstaan trainingscentrum

Trainingen geven zit in mijn bloed, het is mijn levenswerk. In combinatie met mijn praktijk geef ik al heel wat jaren les, schreef workshops, opleidingen en gaf ze meestal maar 1 keer… de energie en tijd voor herhaling ontbrak. Mijn gezin en persoonlijk leven had nog veel aandacht nodig.

De 1 op 1 sessies waren mijn hoofddoel, toch voelde ik dat er iets veranderd was, een gevoel dat even tijd nodig heeft gehad om te groeien. Bewustzijn groeit, evolueert en het is de bedoeling dat we ons mee laten nemen op deze flow. Niet altijd even makkelijk maar onze Ziel blijft rustig signalen geven totdat ze zo sterk zijn dat het plots begint te stromen. En dat moment is nu aangebroken voor mij.

Er ging behoorlijk wat voorbereiding aan vooraf, al jaren schrijf ik stukjes die ik van mijn ziel ontvang op in een schriftje. Het zijn soms langere teksten, boodschappen, inzichten en zoveel meer. Meestal ‘ploppen’ ze onverwachts op. Ondertussen zijn het al meer dan 10 boekjes, dikke en dunne die overal in huis lagen en er kwam maar bij. In het begin had ik geen idee waar dit naartoe zou leiden. Toch bleef het mij triggeren en af en toe las ik een stukje tekst waarvan ik dan dacht: hier moet ik iets mee doen.

De laatste tijd ging het sneller en sneller, in de auto, op de fiets, op restaurant, of ‘s nachts als ik even wakker werd, de boodschappen en teksten kwamen veel frequenter. Ook de onrust over hoe het nu verder moest met de praktijk nam toe.

Het heeft heel wat tijd gevraagd om te voelen waar mijn Ziel me naartoe leidde. Langzaam maar zeker begon het idee te groeien om een trainingscentrum te starten waar lesgeven centraal zou staan.

Ik kijk er erg naar uit om hiermee van start te gaan. Hoe het centrum werkt lees je onder werking/doel.

Sonja Vervoort

Sonja

Helder zijn, helderziend, een groot deel van mijn jonge leven was het aanwezig zonder dat ik me daar bewust van was.

Lees meer