Werking/Doel

Intuïtief leven

Onze intuïtie is een deel van wie we zijn en hoe we leven. Ze is de leidraad door heel ons leven en wijst ons de weg op ons Zielepad.

Door de vele processen die we voorgeschoteld krijgen tijdens ons leven is ze vaak moeilijker voelbaar of staan we soms ver van haar af zodat we haar minder duidelijk voelen en horen. Hierdoor is het ook niet eenvoudig om de signalen die ze op je pad brengt te zien en te begrijpen. Hoewel de boodschappen volop aanwezig zijn is het niet zo evident deze te zien. 

Dat is ook de reden van het bestaan van het centrum, om je hierbij te helpen. Door persoonlijke begeleiding of workshops en/of opleidingen leren we je om je intuïtie helder te krijgen en de communicatie met je Ziel duidelijk te begrijpen.

Het centrum

Je kan hier terecht zowel voor persoonlijke groei als voor professionele begeleiding:

Persoonlijk doel:

Het doel van het trainingscentrum is om je leven helder te krijgen en te luisteren naar je ziel. Door samen naar elkaars ervaringen te luisteren krijg je meer inzichten, welke je ondersteunen in je diepere bewustwording en de communicatie met je Ziel. 

Al onze consulten, cursussen, workshops en lezingen leiden naar het heldere contact met je Ziel. Je krachtige intuïtieve stem zal hierdoor duidelijk hoorbaar worden. Je word tijdens de workshop en de opleidingen steeds persoonlijk begeleid door antwoorden op je vragen en inzichten in je processen.

Vandaar dat we ook steeds voor de cursussen met kleinere groepen werken. Iedere cursist staat centraal. 

Professioneel doel:

Wil je graag leren intuïtief les geven of mensen intuïtief begeleiden als coach dan ben je hier op de juiste plaats! We trainen je naar een intuïtief professioneel leven!

Voor wie?  

  • De Trainingen zijn voor mensen die graag een praktijk willen opstarten om mensen op gelijk(w)aardige wijze te begeleiden. 
    In deze trainingen staan zowel het persoonlijk doel als professioneel doel centraal. 
  • Je kan ook de Opleiding tot trainer volgen binnen het Traniningscentrum Intuïtief leven. Dit indien je de aangeboden cursussen zelf wil aanbieden, . Je leert in deze opleiding stap voor stap hoe je de cursus kan vormen/herschrijven en brengen naar jou energie.