Atlantis

Eigenlijk kan je dit geen workshop noemen maar eerder een ervaring en beleving. Het Atlantis gegeven kan je nergens mee vergelijken, alle info hierover ontstond door herinneringen neer te schrijven. Visioenen vertellen het verhaal, hoe het was en aan de hand van de herinneringen en visioenen vormt het beeld dat misschien ooit het geheel zal tonen van wat Atlantis precies was, waar ze voor stond en wat het betekende om daar als Ziel te incarneren.

Alle info die in deze ‘workshop’ gedeeld wordt is info die ik herinner en die me doorgegeven werd door Zielen met kennis over Atlantis.

We gaan tijdreizen in deze workshop, opnieuw contact maken met Atlantis en onze rol daar. Wat was onze taak in die tijd en wat betekent dit voor ons huidig leven?

Door opnieuw contact te maken met je leven daar en je energie weer op te laden zal je deze ook kunnen manifesteren in dit leven.

Boodschap Atlantis socratis

De reden waarom er niets fysisch te vinden is over Atlantis is omdat deze energetisch beschermd wordt. Atlantis was een zielsenergie die op de hoogste trilling functioneerde (onzichtbaar nog steeds)

Wanneer men fysische elementen zou vinden zoals de plaats zou men zicht hier met man en macht op storten en onderwerpen aan onmetelijke onderzoeken. Het zou catastrofaal zijn voor de energie die het nog steeds in zich draagt en nog steeds haar werking heeft. Atlantisch is niet verdwenen. Het leeft nog steeds, weliswaar erg verspreid, en is aanwezig in de Zielen die er voorheen leefden.

De tijd dat deze afgescheiden stukjes weer verenigd zullen worden en opnieuw samen hogere trillingen en werkingen zullen manifesten is dichtbij. Steeds meer en meer zullen er zielen zijn die meer en meer gaan herinneren over hun leven aldaar en wat hen te doen stond en dit weer zullen opnemen. Deze mensen zullen ook door de Grote Bron samen gebracht worden om het werk verder te zetten daar waar ze toen geëindigd zijn.

Boodschap Horatius

Het is bedoeld om via ons innerlijk vermogen naar periodes en gebieden te reizen. De mens zijn kwaliteiten en vermogens kunnen ten alle tijden terug opgeladen worden.

 

Praktische info: 

 • Traject: workshop
 • Duur: van 19u tot 21u30 met een korte pauze. Deuren open vanaf 18u45
 • Bijdrage: 40€ 
 • Plaats: Laakdal (of anders vermeld)
 • Docent: Sonja Vervoort

Inbegrepen

 • koffie, thee, water 
 • versnaperingen

Inschrijving

Heb je interesse, wens je meer info of wil je rechtstreeks inschrijven? Ga naar het contactformulier en vermeld de naam van de activiteit waarover het gaat.

Agenda

mrt. 2022

 • 16mrt. wo

  Atlantis

  workshops
  wo 16 mrt. 2022
  19:00 - 22:00