Cursus kaartleggen

In 2004 besloot ik, op aanvraag van cursisten, mijn cursus over de Lenormandkaarten in boekvorm uit te geven. In 2006 was het dan zover, mijn 1ste boek!

Hoewel ik in eerste instantie niet geloofde dat je dingen vooruit kon zien of zelfs maar kon zien in iemands leven trokken de Lenormandkaarten me al aan vanaf het 1ste moment dat ik er mee in aanraking kwam. Ik heb erg veel geleerd van deze kaarten door ze jarenlang te bestuderen. Er kwam veel meer info vrij dan wat ik in boeken las. Ze tonen je processen, hoe je in het leven staat en hoe je processen kan aanpakken. De Lenormand kaarten gaan dieper dan diep als je er voldoende tijd voor neemt!

Ondertussen schreef ik een handleiding over deze processen en hoe je ze als leidraad kan raadplegen, maar dit is nog niet in boekvorm. Wanneer je de cursus Lenormandkaarten hier volgt zit dit 2de gedeelte mee in de cursus verweven en ontvang je de uitleg erbij!

Achterkant:

Auteur Sonja Vervoort, een helderziende, heeft een overzichtelijke en duidelijke cursus ontwikkeld voor het leggen van Lenormandkaarten. Zij is zelf al jaren actief bezig met het ontwikkelen van haar spirituele gaven. Nu kun jij met dit boek en haar hulp je eerste stappen naar een kijk in de toekomst zetten. Op geheel eigen wijze leert Vervoort je hoe je de kaarten juist moet gebruiken en vooral interpreteren.

Ze waarschuwt duidelijk voor het verweven van wens en toekomstbeeld en leert je hoe je het best een klare kijk kunt krijgen. Sonja Vervoort is een vrouw die zelf al heel veel te verwerken heeft gekregen en er steeds sterker door geworden is. De rust en de zachtheid die spreken uit haar stem, vind je ook terug in haar als helderziende: een wijze vrouw die zeer omzichtig omgaat met alle informatie die ze voor de geest krijgt en die jou leert hetzelfde te doen. leert dat je leven uiteindelijk nog steeds je eigen verantwoordelijkheid is en dat alles wat op je pad komt zijn eigen doel en reden heeft. Eens je dat leert te aanvaarden sta je, net als zij, veel serener en sterker in het leven en leer je om te gaan met alles wat het leven je biedt.

Het boek is door de voorbeeldleggingen, variërend van eenvoudig tot uitgebreid en de vele kleurrijke illustraties, een must voor zowel beginners als gevorderden.

Het boek is hier verkrijgbaar in de praktijk (gesigneerd met persoonlijke boodschap) maar kan ook besteld worden via:

De cursus wordt 2 keer per jaar gegeven en op aanvraag. Start in januari en september.

Praktische info

 • Traject: Traject 10-delig Basis + verdieping (processen en inzichten)
 • Duur: 3u per les (er is pauze voorzien)
 • Bijdrage: 500€  
 • Plaats:  Laakdal (of anders vermeld)
 • Docent: Sonja Vervoort

Inbegrepen

 • Boek + kaartjes
 • koffie, thee, water
 • versnaperingen
 • certificaat

Inschrijving

Heb je interesse, wens je meer info of wil je rechtstreeks inschrijven? Ga naar het contactformulier en vermeld de naam van de activiteit waarover het gaat.

Agenda

feb. 2022 - sep. 2022

 • 28feb. ma
  -
  27jun.

  Cursus kaartleggen

  korte-trainingen10-delig
  ma 28 feb. 2022
  19:00 - 22:00
 • 19sep. ma
  -
  28nov.

  Cursus kaartleggen

  korte-trainingen10-delig
  ma 19 sep. 2022
  14:00 - 16:30