Het energetisch tijdperk: Zielsleven - Zielsmissie

We staan reeds met beide voeten op de bodem van het energetisch tijdperk, een tijdperk waarin we onze Ziel in zijn vol potentieel mogen ervaren.

Onze Zielsmissie roept, we voelen een beweging binnenin die ons niet meer loslaat en onze lessen worden in een snel tempo gespiegeld zodat we ze kunnen transformeren.

Het leven overvloedig ervaren in al zijn aspecten, immers als Ziel dragen we overvloed met ons mee en kunnen we deze hier in ons aardse leven in al zijn vormen uitnodigen.

We noemen het een traject omdat alle info reeds in ons aanwezig is en we enkel handvaten en herinneringen nodig hebben om deze uit te dragen.

Alles is mogelijk en nog véél meer…

De grote thema’s van dit traject:

 • Waar zijn er nog tekorten in ons leven en hoe spiegelt zich dat?
  We beseffen niet altijd dat we onze tekorten zelf in de hand houden door onze gedachten. Door de vele traumatische ervaringen leven we al vele levens in een overlevingsmodus waarin het volle potentieel van de overvloed niet ontvangen kan worden. Eerst overleven en dan zien we wel is wat we binnenin nog steeds geloven. Wat als het anders kan, dat je naast je processen ook al overvloed kan ervaren? Want het is mogelijk!
 • De paden van bewustzijn, wat betekenen ze voor ons concreet?
  Het binnenwaartse Pad
  Het buitenwaartse Pad
  Het bovenwaartse Pad
  Het benedenwaartse Pad
 • Duiding van de verschillende Zielsmissies
  Wat is onze Zielsmissie en hoe dragen we deze uit? Ieder van ons voert al van kleins af een stuk van zijn Zielsmissie uit, namelijk weer onze heelheid in zijn compleetheid leren ervaren. Daarnaast kozen lichtwerkers nog een specifieke missie op vele gebieden en in vele vormen. Wat zijn deze gebieden en vormen en hoe kom ik tot een vol potentieel om deze naar de buitenwereld uit te voeren? Een voorbeeld van een vorm: De Vuurtoren, ook deze kan op verschillende gebieden werkzaam zijn.
 • Een nauwe samenwerking met onze begeleiders, wie zijn ze en hoe werken we het beste samen om ons volle potentieel te kunnen beleven? Onze begeleiders staan altijd paraat om ons te helpen, de weg te wijzen of ons van info en antwoorden te voorzien. Wie zijn ze en hoe kunnen we het beste met hen in communicatie treden? Hoe herkennen we hun hulp?
 • Het optrekken van de versluiering, het leven helder bekeken.
  De illusies doorbroken, het leven in zijn werkelijkheid aanschouwen. Het toneelspel ontmaskerd.

Het doel van het traject is ons Zielsleven in zijn vol potentieel te mogen beleven om zo tot het meesterschap te evolueren.

Praktische info:

Dit traject loopt over 10 sessies, om de 2 weken. In december vallen er 2 lessen 2 opeenvolgende weken na elkaar omwille van de feestdagen

 • Traject: 10-delig
 • Duur: van 19u tot 21u30 met een korte pauze. Deuren open vanaf 18u45
 • Bijdrage: 400€
 • Plaats:  Laakdal
 • Docent: Sonja Vervoort

Inschrijving

Heb je interesse, wens je meer info of wil je rechtstreeks inschrijven? Ga naar het contactformulier en vermeld de naam van de activiteit waarover het gaat.

Agenda

okt. 2024