Mystieke avond

Tijdens deze avonden worden er boodschappen, ontvangen via channelings, doorgeven. Ze kunnen zowel persoonlijk zijn als info bevatten over het Lichttijdperk waar we ons naartoe begeven.

Op voorhand wordt er via de nieuwsbrief 1 thema doorgegeven dat deze avond besproken wordt maar elk onderwerp is bespreekbaar, heb je vragen of bezorgdheden over deze tijd of ervaringen die je wil delen, het is allemaal mogelijk.

Elke mystieke avond bevat min 2 meditaties!

Onderstaande onderwerpen komen steeds aan bod in de voormeditaties:

  • Horizontale energielijnen doorbreken: deze energielijnen zorgen voor energie verlies.
  • Via meditatie je energie innerlijk opruimen. Dit zorgt voor meer adem- en beweegruimte, voor meer inspiratie, je intuïtie krijgt hierdoor de ruimte die ze nodig heeft.
  • Via meditatie je Kosmische Verbindingslijnen opschonen. We zijn allemaal verbonden met het universum, met Lichtwezens, je Zielsfamilie en je Thuishaven. Onze lijnen zijn verdicht in de loop van vele incarnaties, vaak om ons te beschermen. De info die via deze lijnen doorkomt heeft een hoge trilling en zet energetisch heel wat in beweging. We leven nu in een tijdperk waar deze trilling steeds meer verhoogt en deze informatie broodnodig is om te begrijpen wat er allemaal gebeurd.
    Tijd dus om deze lijnen weer op te schonen en de info tot ons te laten komen. Deze info ontvangen kan zowel via Channelings als Intuïtieve ingevingen.

Praktische info: maandelijks

  • Duur: van 19u tot 21u30 met een korte pauze. Deuren open vanaf 18u45
  • Bijdrage: 40€ per workshop
  • Plaats: Laakdal

Nota: je kan je per workshop apart inschrijven!

Mee te brengen:

  • papier en pen

Inschrijving

Heb je interesse, wens je meer info of wil je rechtstreeks inschrijven? Ga naar het contactformulier en vermeld de naam van de activiteit waarover het gaat.

Agenda

aug. 2024 - nov. 2024